Nyheder og udvikling

Tørring Kraftvarmeværk styrker organisationen

Tørring Kraftvarmeværk er på en rejse, hvor fem visioner sætter retningen mod fremtiden. For at styrke værkets bestyrelse og ansatte i det arbejde, tilknytter værket fra 22. februar 2021 rådgiver Torben Alex Nielsen.

”Vi leverer sikker varme på en nem, bekvem måde og uden afbrydelser – også i fremtiden.” Sådan lyder en af Tørring Kraftvarmeværks fem visioner, og det er særligt i lyset af denne vision, at man nu vælger at tilknytte en rådgiver. At valget er faldet på Torben Alex Nielsen, skyldes især, at han har mere end 25 års erfaring som driftsleder på netop kraftvarmeværker.

– Vi er en forholdsvis lille og dermed sårbar organisation. Derfor har både bestyrelse og ansatte brug for at have en, som vi kan sparre med, og som kan hjælpe os med opgaver i hverdagen, når det er nødvendigt, lyder det fra formand for Tørring Kraftvarmeværk, Mads Damgaard.

Han peger på, at Torben som rådgiver kan bidrage på flere niveauer, fordi han har arbejdet med de mange forskelligartede opgaver, der er tilknyttet et kraftvarmeværk. Torbens opgaver kommer derfor til at spænde fra at være sparringspartner til at sikre, at processer og procedurer for varmepumpe, solfangeranlæg og gasmotor løbende bliver opdateret. Derudover kan han også træde til og bidrage i vagtordningen, når der er behov for det.

– På Tørring Kraftvarmeværk har vi sat et mål om, at vi i 2030 har nedsat kraftvarmeværkets CO2-udslip med 80% i forhold til i dag. Det er vigtigt, at vi i bestyrelsen holder blikket rettet mod det mål gennem arbejdet med de fem visioner. Her er det godt at have en, der bidrager til, at vi kan arbejde fokuseret og holde os på sporet. Det ser vi, at Torben er den rette til, fortæller formanden.

Torben Alex Nielsen ser frem til rollen som rådgiver

– Jeg synes, den proces, man er i gang med på Tørring Kraftvarmeværk, er super spændende. Man er ambitiøs på de næste generationers vegne. Det arbejde vil jeg gerne bidrage til med al den viden og indsigt, jeg har med mig i rygsækken, siger han.

5/12

Kunne du tænke dig at få fjernvarme?

Når du får din varme fra fjernvarme, er du med til at skabe den grønne omstilling. Varmen kommer nemlig fra bæredygtige energiformer.

Sådan får du fjernvarme